Calorietabel

calorietabelOm in eerste instantie het aantal calorieën te verminderen hebben we een lijst gemaakt van producten die een hoge caloriewaarde hebben. Deze kunnen in eerste instantie het best vermeden worden zo het calorieverbruik wat naar beneden te brengen.

Een calorietabel is leuk en het is goed om te weten hoeveel calorieën je binnen krijgt. Vaak gaat het er niet eens om of je meer of minder moet eten.

Het is meer de vraag hoe je het huidige eetpatroon gaat veranderen waardoor je minder calorieën binnen krijgt.  Je calorieverbruik meten met een calorietabel is een goede oplossing.  Je calorieverbruik gemeten aan de hand van een calorietabel stelt je in staat op de etenswaren met de hoge calorische waarde eruit te halen of te vervangen door producten met minder calorieën.

Om je dagelijkse calorie inname te verbranden zul je minder producten moeten eten die snelle koolhydraten bevatten zoals zetmeel en suikers. Na een tijdje zal je behoeft aan iets zoetigs sterk zijn toegenomen. Het kan echter ook je eetlust doden.

Op internet zijn voldoende voorbeelden van een calorietabel te vinden zoals op calorietabel.nl

 
Next Post

Calorieën Verbranden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *